DIETA BARF

Segur que en alguna ocasió has sentit parlar de la dieta BARF per a gossos, també coneguda com ACBA (Alimentació Crua Biològicament Apropiada).

Els nostres peluts són animals carnívors per naturalesa i el que fa aquest tipus de dieta és tractar d'imitar el que menjarien si estiguessin en llibertat. L'animal domèstic porta tot just 40 anys menjant pinso, comparat amb els milers d'anys en els quals ha exercit com a depredador d'animals. Per això, aquesta dieta, està basada en carn fresca i crua, ossos i una petita porció de vegetals, aquesta última equivalent a la porció de menjar que habitava en els estómacs de les preses que caçaven.

Beneficis de la dieta BARF:

Pèl més brillant

Millora la vitalitat

Millora l'olor corporal i bucal

Millora el benestar general

Reducció de problemes gastrointestinals i urinaris

Major esperança de vida

Millora del control de pes

Millora de la digestió

Millor acceptació del menjar

Millor desenvolupament de la massa muscular.

Hi ha diverses alternatives per alimentar al teu gos o gat com la naturalesa tenia previst per a ells. Una d'elles és comprar un producte comercial de qualitat que sigui complet. Com que no tots els pinsos són iguals, les carns tampoc. Per això és important seleccionar un proveïdor de confiança que ens asseguri que les carns provenen de fonts dignes i que el procés de congelat i lliurament és impecable. La segona, consisteix en preparar tu mateix/a la dieta cada dia o d'una vegada i congelar-la. 

Qualsevol edat de l'anmal és bna per fer el canvi.

Per més informació, et convidem a passar per la nostra Clínica Veterinària.